2/6 - 2007

Jag har fått låna Emilias gåstol, så nu blir det snart full rulle.
Så här intresserad av att sova var jag när pappa och Mackan skulle söva mej med en promenad.


1/6 - 2007

Morsan och farsan var lite förvirrade och konstiga så vi gick till Expert, där var det full rulle...
...jag blev trippelmatad med diverse puréer och dryck, det var rena julbordsstämningen för mej där.


31/5 - 2007

Morsan och farsan grillade ju och jag var så hygglig att jag nästan lät dom äta klart innan jag började efterlysa uppmärksamhet.
Min kompis Wille pysslar både med tigertofflor och är aktiv inom mustaschkampen, vilken kille!
"Oui! Miseur bordeaux le petit chardonnay says éllo!"


30/5 - 2007

Pappa kom hem med lunch så jag passade på att krama honom lite, han är rätt mysig ändå den där skäggiga gubben.
På Ica har jag varit många gånger så då kan man ju lika gärna passa på att sova sej igenom det.


29/5 - 2007

Jag var på kalas hos Julia, Emilia skrek så jag blev alldeles ledsen och rädd, men sen fick jag smaka lite tårta och allt vart ok igen.
Jag hann bara halvvägs till bilen så slocknade jag, det är jobbigt att partaja med brudarna.


28/5 - 2007

Jag och farsan tog ett bad ikväll, eller mest jag då, sen masserade han mej, det var mysigt.
Jag och pappa efter bad och massage, men innan gröten som jag dammade i mej hela skiten av.


27/5 - 2007

Vilken dag man hunnit med, först fika hos gammo, där fick jag smaka tårta och dricka själv ur muggen.
Sen vidade till farmor och farfar, jag fick sitta i pappas gamla stol och blev matad med fruktpuré.


26/5 - 2007

Jag myste lite med pappa sen han vaknat efter att fått vila efter jobbet.
Sen busade han med mej, jag skrattade så jag nästan kiknade.


25/5 - 2007

Idag har jag varit med om något konstigt igen, min bonusmoffa Håkan har ju alltid sagt "råttan kommer, RÅTTAN KOMMER" åt mej, men det var ju ingen råtta han hade att bjuda på det var ju mangopuré.
Morsan hade ju middagen på g så jag ville vara i köket där det luktade gott, men när jag insåg att det inte var till mej somnade jag och lät dom äta ifred.


24/5 - 2007

Farsan har bjudit mej på gröt idag, det var som vanligt riktigt gott.
Ikväll ska jag fundera över alla erbjudanden jag såg på farsans jobb igår, kanske till och med att det är "REA-REA-REA - CD REA" men sån tur har man väl inte.


23/5 - 2007

På stan träffade jag farmor och farfar, farfar hann inte berätta nån pyttis för mej idag, så jag har en innestående.
Farmor sa som vanligt att jag var "freshig" idag, det ordet har jag inte lärt mej ännu, men jag tror att det är bra att vara det.


22/5 - 2007

Morsan fick inte riktigt äta i fred, hennes mat såg mycket roligare ut än det där slaskiga dom ger mej.
Idag har jag varit kung i soffan, jag brottade ner farsan och sen var fjärren min tills han tyckte det var dags att gå och lägga sej för mej.


21/5 - 2007

Jag har kommit på att om jag drar filten över ansiktet så kan man vara arg på att jag inte ser något.
Så här ynklig ser jag ut efter att världens bästa mamma försökt få mej att sova, men jag vägrade.


20/5 - 2007

Jag har låtit morsan och farsan sova till halv två och har allmänt bara varit glad och mysig idag.
Är man glad och snäll får man smaka glass.


19/5 - 2007

Jag hade PRAO på Expert idag, vet inte hur dom hade tänkt att jag skulle slå in något i kassan när dom inte tog av mej vantarna.Emilia sprang omkring och hade hjälm på sej, snart ska jag springa runt med henne.


18/5 - 2007

Jag har kollat igenom utrustningen på min nya vagn, den ser ut att hålla måtten, alla remmar och sånt är i skick.Idag har jag sett något konstigt, farsan eldade på balkongen och kallade det "att grylla med grillen".


17/5 - 2007

Jag kickade igång farsan vid 13:00 men han var rätt trött och tyckte att han inte sovit klart så han fick blåsa på en timme till på soffan medans jag slet honom i håret.Jag har ännu inte fått komma till kollektivet trots att jag har tröjan, pusslet är på väg och jag övar flitigt på vokabuläret "LARRY HAGMAN IS THE SHIT"


16/5 - 2007

Jag har fått smaka på tårtan pappa gjort åt mamma idag, jag tycker hon borde fylla år varje gång det är dags att äta. Grattis världens bästa mamma!Albin, Johanna och Andreas kom och grattade morsan. Albin kan fortfarande inte spela "deve-pel" med mej, men snart kör jag ifrån honom i alla spel, farmor ska lära mej har hon sagt.


15/5 - 2007

Jag vaknade i morse och var på ett strålande humör, intet ont anandes om att det skulle bära iväg till BVC och tas sprutor.På BVC lekte jag lite med pappa, vi hittade nån grej som lät och skramlade, den var väl rätt ok, men inte som mina grejer. Jag fick sprutan, men inget klistermärke trots att jag skötte mej galant.


14/5 - 2007

Jag vart tvungen att hänga med på Ica trots att jag var jättetrött, men jag höll mej lugn iaf så dom fick handla utan stök.Efter Ica slocknade jag direkt under min filt och låg sen och lekte med mina fötter ett tag.


13/5 - 2007

Wille hälsade på och körde lite dockteater, jag tror jag förstår nu att tigrar och spöken skrämmer även superhjältar.På kvällen var jag lite rastlös så morsan lät mej rida elefant, sen tog jag ett bad och slocknade direkt efter det.


12/5 - 2007

Farmor och farfar kom och passade mej så morsan och farsan fick gå ut och äta, farfar hade som vanligt en pyttis att berätta åt mej.Mamma och pappa kom hem glada efter en trevlig kväll, dom hade ätit rå fisk sa dom, jag får nog hålla mej till banangröt ett tag till innan jag ger mej på det.


11/5 - 2007

Kolla vad duktig jag har blivit på att käka, jag behöver dock träna lite på bordsskicket.Det var inte så länge sen jag var så här liten och lät "UUUUUUEE"


10/5 - 2007

Jag har hjälpt pappa att gå igenom posten idag, det var bara reklam så jag knövlade ihop det, det hade jag väl iofs gjort vad det än var.Fem månader gammal idag, det har firats med potatis- och broccolipuré. Sen har det bara varit lugnt, morsan städar sovrummet och sorterar mina kläder, det börjar vara mycket jag har vuxit ur.


9/5 - 2007

Pappa för traditionen vidare och flyger med mej, men snart när dom har justerat till farfar får jag kanske flyga med originalflygaren.Tack farmor och farfar för dom fina kläderna! Vi syns på lördag, jag har fått Pingu på DVD som jag ska titta med er då.


8/5 - 2007

En vanlig dag, kollat lite mail, kikat runt på industrigatan2.se och kört lite fxp.Kolla vilka stövlar jag fick av farmor och farfar! I sommar ska det plaskas ordentligt.


7/5 - 2007

Idag har jag gjort som Alexander och tagit en dusch, det var riktigt mysigt.Mormor kom och hälsade på mej en sväng efter hon hade varit och klippt sej här nedanför oss.


6/5 - 2007

Jag fick låna farsans telefon och satt och lyssnade lite på Metallica.Jag börjar vara lite piggare idag, har härjat med spöken och annat som hänger i gymmet.


5/5 - 2007

Min mamma är en hjältinna, jag har så tur som har henne som tar hand om mej nu när jag är sjuk, och alltid annars också så klart. Hon har startat en blogg, kolla på www.tjejbacill.se så hittar ni den.Det går undan, tycker nyss jag låg i vaggan och var så här liten.


4/5 - 2007

Fortfarande förkyld och hostig, morsan har byggt en "krya på och mysa-koja"Efter att farsan fått vila en stund efter jobbet har jag och Karo fått åka runt i babysittern.


3/5 - 2007

Idag har jag inte alls varit på bra humör, stackars morsan som fått tjorva med mej hela dagen, men hon säger att det är värt det.Jag tänkte att jag somnar en stund i vagnen och låter dom äta sina "grek-tacos" i fred, det var väl snällt?


2/5 - 2007

Idag har jag varit riktigt sjuk för första gången, hostat och levt om, så jag tänkte att efter att ha vilat hela dagen ville jag testa bilen jag fick av Clary och Rolf när jag döptes.När man ändå var igång med doppresenterna gav jag gudfars låtande historia med hjul en omgång, snart kommer jag nog på att man kan göra annat än bita i den.


1/5 - 2007

Jag har smakat mat för första gången idag, det vart potatis och majs-puré, var väl rätt ok men jag har inte fått klämm på det där med att öppna munnen ännu, men det kommer.I övrigt har det varit en lugn kväll, jag är lite förkyld och febrig och har vilat rätt mycket idag.april -->